Retail en e-commerce

Smart retail

Integreer on- en offline voor een sterk retail-merk

Er wordt weleens gezegd dat online winkels de retail onpersoonlijk maken. Daar zit wat in want voor een online klantrelatie moet harder worden gewerkt. Niet iets wat iedere retailer kan. Data biedt hiervoor een uitkomst. Want door precies te weten wie uw klanten zijn en wat ze willen kunt u uw aanbod personaliseren.

Persoonlijk is relevant

Alleen met ‘Beste <naam invullen>, wat leuk dat u een <product> bij ons heeft gekocht’ komt u er niet. Gepersonaliseerde marketing draait om relevantie. In uw aanbod, aanbiedingen en aanspreekvorm. Door uw bestaande klantdata te verrijken met openbare data krijg u een beter beeld van uw doelgroep. Wist u bijvoorbeeld dat u precies kunt achterhalen op welke adressen er mensen wonen met een tuin gericht op het zuiden en met interesse in duurzame producten?

Ook offline retailers kunnen profiteren van data. Als u precies weet wie uw doelgroepen zijn kunt u bijvoorbeeld achterhalen in welke regio’s ze wonen. Daarmee kunt u een goed doordachte verdeling maken tussen een online bedieningsmodel, fysieke vestigingen en kleinere servicepunten.

Gerelateerde producten

International Phone Checker

International Phone Checker

Consumatrix Profile

Consumatrix Profile

International Email Checker

International Email Checker

Target Direct

Target Direct

International Address Checker

International Address Checker

Customer Insight Report

Customer Insight Report

Rody Bottelier

Rody Bottelier

Business Development Manager

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Graag bekijken wij samen met u de mogelijkheden. Neem gerust contact op met Rody.