Word onze partner

Voorzie uw klanten van uitstekende data!

In de gedigitaliseerde wereld van vandaag kunnen uw klanten er niet meer omheen – een accuraat databestand is cruciaal. Onbetrouwbare data kunnen de bedrijfsvoering namelijk ernstig schaden doordat (potentiële) klanten niet (goed) worden bereikt, onjuiste inzichten worden verkregen, verkeerde conclusies worden getrokken en ongewenste beslissingen worden genomen. Door met ons samen te werken kunt u uw klanten voorzien van kwalitatief hoogstaande data, wat resulteert in dat uw klanten onnodige kosten vermijden, de juiste personen bereiken, adequaat en optimaal bedrijfsinzicht verkrijgen en datagestuurde beslissingen kunnen nemen.

Data-oplossingen

Als datatechnologiebedrijf beschikken wij over een grote hoeveelheid locatie-, POI-, vastgoed-, omgevingsvergunningen, consumenten-, bedrijfs-, hulpdiensten-, mobiliteits- en logistieke data. Dankzij onze rijke datasets kunnen wij u kant-en-klare batchbestanden leveren en hebben we tal van interfaces en API’s ontwikkeld die allerlei soorten databestanden en systemen valideren, opschonen en aanvullen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte data-oplossingen. Specifieke wensen zijn daarom geen probleem!

Partnerschap

Een partnerschap kan op verschillende manieren worden vormgegeven. U kunt bijvoorbeeld onze batchbestanden, interfaces en API’s integreren in uw eigen systemen, maar u kunt onze producten ook als white label doorverkopen of ervoor kiezen om ons de verkoop verantwoordelijkheid te laten dragen. Via het Matrixian platform krijgt u als partner toegang tot alle functies die wij bieden. U kunt er niet alleen gebruikmaken van onze data-producten en interactieve kaarten, maar u kunt ook op een veilige manier data met ons uitwisselen. Tevens heeft u toegang tot alle benodigde documentatie.

Voordelen

  • Voorzie uw klanten van uitstekende data.
  • Verrijk uw systemen met realtime gegevens die continu worden bijgewerkt.
  • Win concurrentievoordelen.
  • Flexibele prijsmodellen en sterke omzetmogelijkheden.

Onze partners

Luke Liplijn

Luke Liplijn

CEO & Founder

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met Luke.