Over ons

Het omzetten van data in betrouwbare inzichten voor slimmere vastgoedbeslissingen.

Als toonaangevend expert op het gebied van data en technologie maken wij de vastgoedsector op internationale schaal betrouwbaar en efficiënt. Door elk vastgoedobject te digitaliseren en alle systemen en databronnen te koppelen creëren we een Digital Twin van de gebouwde omgeving waarmee u optimaal geholpen wordt bij het vinden, waarderen en analyseren van vastgoed. ‘Weten wat u heeft’ en ‘weten waar het potentieel ligt’ krijgen hiermee een geheel nieuwe betekenis.

‘’Revolutioneer Vastgoed met Data en AI‘’

Wat ons uniek maakt is de diversiteit aan data die we bezitten (ruim 2000 datasets!), die we als geen ander weten te verbinden om diepgaande inzichten te creëren. Met de toevoeging van Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) wordt onze dienstverlening compleet. Hierdoor zijn wij in staat om innovatieve data-oplossingen te leveren die maximaal helpen bij vastgoedwaardering, vastgoedmarketing, portefeuilleinzicht, verduurzaming en automatisering.

Onze betrouwbaarheid wordt bevestigd door ons aandeel in maar liefst 75% van alle woningtransacties in Nederland. We beschikken over diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en voldoen aan alle relevante certificeringen op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging, zoals ISO 27001 en ISAE 3402 Type II, en zijn tevens in overeenstemming met de normen van het Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Dit is waar wij nu staan

20

Employees

3

Kantoren

196

Landen in kaart

+2000

Datasets

+500 mio

Vastgoedkenmerken

+1 mio

Woningen gewaardeerd

+5 mio

API calls per jaar

+1000

Platform gebruikers

Ons team

Luke Liplijn

Luke Liplijn

CEO & Founder

Bart Meijer

Bart Meijer

Business Development Manager

Erno Alberts

Erno Alberts

Data Scientist

Chris Walraven

Chris Walraven

Chief Technology Officer

Rody Bottelier

Rody Bottelier

Business Development Manager

Thijs Herwig

Thijs Herwig

Product Owner

Sam Longhurst

Sam Longhurst

Online Marketeer

Paola Polito

Paola Polito

Data Analyst

Gepke de Boer

Gepke de Boer

Financial administrator

Tom Smeitink

Tom Smeitink

Data Scientist

Peter Saalbrink

Peter Saalbrink

Data Team Lead

Max van der Vleugel

Max van der Vleugel

UI / UX & Product Designer

Vera van Laarhoven

Vera van Laarhoven

Marketingmanager

Our team loves a good match of foosball

Versterk ons team!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij komen graag in contact met nieuw talent!

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Homeplan

Dagelijks werkt Stichting HomePlan aan duurzame woningen voor de allerarmsten, een doel dat wij vanuit onze betrokkenheid bij vastgoed graag ondersteunen. HomePlan bouwt niet alleen huizen, maar legt de fundering voor een hoopvolle toekomst. Als trotse supporter van HomePlan streven wij naar veilige huisvesting voor iedereen. Ga voor meer informatie naar Homeplan.

Lees meer

Trees for All

Trees for All heeft vorig jaar maar liefst 1.670.500 bomen kunnen planten dankzij de bijdragen van particulieren en bedrijven. Ook wij dragen ons steentje bij als ambassadeur van het Vastgoedbos. En daar zijn we trots op. Wilt u ook CO2 compenseren en bomen planten? Neem dan een kijkje op de website van Trees for All:

Lees meer

Trees for All

Trees for All heeft vorig jaar maar liefst 1.670.500 bomen kunnen planten dankzij de bijdragen van particulieren en bedrijven. Ook wij dragen ons steentje bij als ambassadeur van het Vastgoedbos. En daar zijn we trots op. Wilt u ook CO2 compenseren en bomen planten? Neem dan een kijkje op de website van Trees for All.

Lees meer

Een selectie van onze klanten

Laatste Matrixian nieuws