Black Friday en Cyber Monday komen er weer aan. Voor veel ondernemers dé kans om eindejaar-targets te behalen. Uw webshop optimaliseren voor een goede consumentenervaring is daarom noodzakelijk. Gelukkig kan dit op verschillende manieren.

Black Friday, hét koopjesfestijn dat is overgewaaid vanuit Amerika, en Cyber Monday, de maandag daarna, zijn dagen waarop het online koopgedrag van consumenten gigantisch toeneemt. In 2021 bezorgde PostNL alleen al 2 miljoen pakketten per dag. Het is daarom belangrijk dat u uw webshop hierop voorbereidt. 

Door de gratis International Address Checker plug-in te implementeren in uw eigen website bent u verzekerd van juiste adresinvoer van klanten wereldwijd, op bijvoorbeeld uw aanmeld- en/of checkout pagina. De adresinvoer van uw klant wordt direct gecontroleerd met de gegevens uit onze internationale adressendatabase. Bestaat het adres niet of is het fout geschreven? Dan biedt de kant-en-klare plugin direct het juiste alternatief. Zo bent u verzekerd van kwalitatieve data input, worden pakketten altijd bezorgd op het juiste adres en voorkomt u kosten voor retouren. En dat voor ruim 197 landen! 

Ook na de feestdagen wilt u uw nieuwe klanten behouden. Ze goed kunnen bereiken is hiervoor noodzakelijk. De International Email Checker speelt hierin een sleutelrol. Deze tool garandeert de juistheid van e-mailadressen in uw klantenbestand. Aan de hand van een koppeling met onze data wordt nagegaan of het opgegeven e-mailadres bestaat, correct geschreven is en mail kan ontvangen. Zo kunt u met een gerust hart e-mails versturen zonder blacklist gevaar. 

Kortom, goede datakwaliteit kan de drukke periode een stuk gemakkelijker maken. Bent u benieuwd wat de opties zijn of welke andere producten wij aanbieden? Neem dan contact met ons op, of bekijk ons productportfolio.

Gerelateerde producten

International Address Checker

International Address Checker

International Email Checker

International Email Checker