Op 9 oktober 2020 hebben wij een partnerovereenkomst getekend met HERE Technologies, een internationaal technologiebedrijf dat zich onder meer richt op kaart- en locatiegegevens. En daar zijn we trots op. De samenwerking zegt namelijk veel over de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze datasets en over de professionaliteit van onze organisatie. Daarnaast is de gesloten overeenkomst een mooie stap naar een geheel nieuw afzetkanaal; de automotive industrie. Een mooi resultaat dat een positieve bijdrage levert aan onze strategische groeiambities!

Open Location Platform

HERE Technologies beschikt over een Open Location Platform (OLP), ofwel een marketplace voor datasets. Diverse internationale partijen binnen onder andere de automotive industrie zijn hierop aangesloten. Ze kunnen er uitstekende locatie gerelateerde datadiensten afnemen voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld voor inzicht in efficiënte verkeersroutes of om navigatiesystemen te optimaliseren.

Betrouwbare datasets

HERE Technologies gaat enkele datadiensten van ons aanbieden op hun OLP. Daar zijn we niet alleen erg blij mee, omdat dit een geheel nieuwe markt voor ons opent, maar we zijn ook best een beetje trots. HERE Technologies biedt namelijk niet zomaar datadiensten aan op hun OLP. Ze garanderen (vaak internationale) afnemers kwalitatief hoogstaande datadiensten waardoor onze datasets de afgelopen weken een aantal grondige analyses hebben moeten doorlopen. De uitkomst is zeer positief en daar zijn we uiteraard trots op. Het zegt namelijk veel over de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze datasets. Een mooi resultaat dat een positieve bijdrage levert aan onze strategische groeiambitie om ons als Location Driven Data Company te positioneren binnen de internationale markt!