Amsterdam – Vastgoedmarkt Research zal vanaf 1 maart 2021 verder gaan onder de nieuwe productnaam CRE Transacties en beschikbaar worden gesteld via het Matrixian platform. 

Het data product Vastgoedmarkt Research bestaat al vanaf 1990. Een toegewijd team van Vastgoedmarkt Research verwerkt elke week een brede stroom van zorgvuldig gecontroleerde marktdata over commercieel vastgoed tot strategische informatie. Prijzen, transacties, opdrachten, opleveringen. Alles logisch ingedeeld naar prijs, metrage, geografie, locatie, vastgoedtype, enz. Daarmee halen vastgoedprofessionals de juiste kennis in huis die hun executiekracht vergroot. Vastgoedmarkt Research is een complete, actuele en volledige database met alle informatie over transacties en aanbod van Nederlands commercieel vastgoed.

Matrixian Group gaat Vastgoedmarkt Research vanaf 1 maart 2021 continueren en haar expertise op het gebied van datatechnologie inzetten om het product te optimaliseren. Zo zal er flink worden geïnvesteerd in de gebruiksvriendelijkheid van de database en zal deze worden verrijkt met veelzijdige informatie over commercieel onroerend goed, zoals BAG-kenmerken, KVK-gegevens en nieuw aanbod. Het product zal worden aangeboden onder de nieuwe naam CRE Transacties (Commercial Real Estate Transacties). 

De overname sluit goed aan op de strategische groeiambities van Matrixian Group. Het datatechnologiebedrijf beschikt namelijk al over de meest rijkgevulde woning-database van Nederland, die dagelijks wordt ingezet voor de ontwikkeling van slimme data-oplossingen binnen de particuliere woningmarkt. Maar gelet op de vraag vanuit de markt focust ze zich ook steeds vaker op data-oplossingen binnen het commercieel vastgoed domein. De voortzetting en doorontwikkeling van Vastgoedmarkt Research past daar goed bij.

Over Matrixian Group
Matrixian Group is een datatechnologiebedrijf dat onder meer is gespecialiseerd in Real Estate Intelligence. Middels data, kennis en technologie helpt ze (vastgoed)professionals te excelleren binnen het vastgoed domein. Met eersteklas woningwaardes en rijke vastgoeddata helpt ze hen bij het inzien van nieuwe kansen en het nemen van datagedreven beslissingen, waarmee optimaal rendement kan worden behaald uit vastgoed- en klantenportefeuilles.

Over Vastgoedmarkt
Vastgoedmarkt is hét platform op het gebied van commercieel vastgoed. Dagelijks lezen tienduizenden vastgoedprofessionals het laatste nieuws, transacties en ontwikkelingen. Via de dagelijkse nieuwsbrief, website, social media-kanalen, krant én events blijven professionals op de hoogte.

Gerelateerde producten

CRE Transacties

CRE Transacties

Vastgoeddata

Vastgoeddata