Datatechnologiebedrijf Matrixian en vastgoedbeurs PROVADA kondigen vandaag een langdurige samenwerking aan. Met een driejarig contract willen ze de vastgoedsector helpen innoveren. Zo behoudt Matrixian voorlopig haar eigen plek op de PROVADA, waar ze bezoekers zal blijven voorzien van datagedreven vastgoedoplossingen.

Matrixian is sinds een paar jaar exposant op de PROVADA. Als ‘Location Driven Data Company’ digitaliseert ze elk vastgoedobject in Nederland en koppelt ze alle systemen en databronnen zodat professionals maximaal geholpen worden bij het vinden, waarderen en analyseren van vastgoed. “Weten wat je hebt” en “weten waar het potentieel ligt” krijgen hiermee een geheel nieuwe betekenis. 

 

Luke Liplijn, oprichter en CEO Matrixian Group: “We kijken er erg naar uit om onze mooie samenwerking met PROVADA voort te zetten. Tijdens de aankomende edities blijven we bezoekers kennis laten maken met onze datagedreven vastgoedoplossingen. Dat zullen we wederom doen met inspirerende presentaties, rondetafelsessies en andere activiteiten. Daarnaast is het voor ons de ultieme kans om onze bestaande relaties te versterken en nieuwe professionals in het vakgebied te ontmoeten.” 

John Schreuter, PROVADA: “Het is mooi om te zien hoe de vastgoedsector de laatste jaren in rap tempo digitale oplossingen en innovaties omarmd. Matrixian liet al op PROVADA 2022 zien welke enorme kansen er liggen voor het slim gebruiken van data. We zijn erg blij dat we Matrixian de komende jaren mogen verwelkomen als standhouder en dat zij hun kennis en oplossingen presenteren aan onze bezoekers en standhouders”.

 

Gerelateerde producten

Objectinformatie Tool

Objectinformatie Tool

Automated Valuation Model (AVM)

Automated Valuation Model (AVM)