Samen met het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) voorzien we makelaars en taxateurs van zeer accurate waardebepalingen van individuele woningen. We werken ruim vier jaar samen en daar zijn we trots op! De langdurige collaboratie zegt namelijk veel over de betrouwbaarheid en kwaliteit van ons woningwaarderapport.

Betrouwbare en transparante woningtaxaties

Het NWWI is een validatie-instituut dat is erkent door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (NHG). Het is een onafhankelijke partij die voldoet aan strenge kwaliteitseisen en validatienormen die zijn opgesteld door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Het instituut valideert rapporten van woningtaxaties en ziet erop toe dat elke taxatie juist is opgesteld. Vastgoedprofessionals krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties aangeboden. Het feit dat het NWWI al ruim vier jaar onze woningwaarderapporten aanbiedt is dus iets waar we trots op mogen zijn. Het geeft aan dat ons rekenmodel tot deskundige-, betrouwbare- en transparante woningtaxaties komt.

Woningwaarderapport

Wij zijn een datatechnologiebedrijf dat makelaars en taxateurs helpt om hun productiviteit en omzet te verhogen door middel van geautomatiseerde woningdata oplossingen die zijn gericht op de waardering van woningen. Het Woningwaarderapport voorziet vastgoedprofessionals niet alleen van een zeer accurate waardebepaling van individuele woningen, maar biedt ook een compleet overzicht van locatiegegevens, bouwtechnische informatie, het energielabel, een kadastrale kaart en referentiewoningen (inclusief koopsommen). Een additioneel voordeel is dat het rapport kosteloos verkrijgbaar is in de huisstijl van de makelaardij. Zo komen makelaars en taxateurs professioneel over en zijn ze goed voorbereid op ieder gesprek. 

  Woningwaardemodel: nu nog beter!

  De kwaliteit van het Woningwaardemodel is sterk verbeterd. De berekende woningwaarde is accurater, de geleverde referentiepanden zijn recenter en de gebruikte huisprijs index voor de indexatie van historische koopsommen is nauwkeuriger! Het achterliggende rekenmodel baseert zich op een groot aantal kenmerken van vergelijkbare woningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verkoopprijzen, woningtypen, bouwjaren, woon- en perceeloppervlakten. De berg digitale informatie wordt door het model gebruikt om een gewogen gemiddelde te berekenen van de verkoopprijs van soortgelijke woningen.

  Meer informatie?

  Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden of wilt u meer informatie over het Woningwaarderapport? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via: 020 – 244 3256. 

  Gerelateerde producten

  Woningwaarderapport

  Woningwaarderapport

  Referentiewoning Zoeker

  Referentiewoning Zoeker