Data Science: we komen er elke dag ons bed voor uit. De kennis die we de afgelopen tien jaar hebben opgedaan, delen we graag met onze klanten en met talentvolle young professionals. Hoe? Met een waardevol traineeship; een pittig en uitgebalanceerd programma van twaalf maanden, gericht op de praktijk in verschillende sectoren.

Steeds meer organisaties worden ‘data driven’. Logisch dus dat data scientists schaars zijn. Sterker: er wordt om ze gevochten momenteel. Matrixian Group biedt Data Science Trainees aan. Analytische én sociale toptalenten die we zelf hebben klaargestoomd voor de werkvloer, waar ze data omzetten in waardevolle inzichten.

Theoretische kennis én praktijkervaring

Het hoger onderwijs levert nog te weinig dataexperts af in verhouding tot de urgentie in het bedrijfsleven. Bovendien verlaten studenten de collegebanken vooral met theoretische – vaak aanverwante – kennis, zoals wiskunde. Dus: wel de brains, niet de ervaring. Deze expertisekloof dichten we zelf, door getalenteerde data scientists op te leiden. Op maat en praktijkgericht, zodat ze snel het vak leren en direct van waarde zijn voor uw organisatie.

It’s all in the mix

Onze trainees werken samen met echte professionals. Naast statistische vaardigheden, programmeer- en databasekennis, focussen we sterk op het persoonlijke leertraject. Matrixian Group gelooft namelijk in een mix van hard en soft skills: presteren op inhoud, excelleren op persoonlijkheid. Daarom krijgen onze trainees nauwe begeleiding van een eigen Talent Development Manager. Die helpt ze om het beste uit zichzelf te halen: zowel professioneel als persoonlijk.

Vooruitgang door data

Of onze klanten nu direct een concrete oplossing zoeken of tijdelijke knowhow willen inhuren: met onze data skills helpen we ze vooruit. De ene keer is dat met een verrijkte database, de volgende keer met een uitgeleende Data Science Trainee. Wat de wensen of ambities ook zijn, onze data-oplossingen versnellen de vooruitgang.